Weekenden zijn bestemd voor pannenkoeken, wafels, baghrir, harsha, msemen en al het andere lekkers. Hierbij deel ik dit overheerlijke en luchtige wafel recept met jullie.
Ik hoop dat je er net zo veel van gaat genieten als dat ik dat heb gedaan.
Beschrijving
Wat heb je nodig
3 Eieren
250 Gram bloem
125 Gram suiker
1 Bakpoeder
125 ML melk
150 Gram ongezoute roomboter
Snufje zout
Bereidingswijze
Neem een ruime schaal en breek hier de eieren in. Voeg de suiker en de vanillesuiker toe. Mix de eieren tot ze lichtgeel en luchtig zijn. Het mixen kan zeker een minuut of 8 duren. Stop niet eerder. Smelt de roomboter en voeg dit toe aan de eieren, zo kan ook de melk er ook bij. Mix alles nogmaals samen. Zeef nu de bloem en bakpoeder erbij. Snufje zout kan er bij. Mix het nogmaals kort samen en voor verwarm je wafelijzer. Je kunt met een ijsschep het beslag op scheppen en deze op een warme wafelijzer leggen. Heb je een elektrische dan heeft het niet een lange baktijd nodig rond de 20 seconden.
Serveer met vers fruit.
Geniet er van.