Tuna Bean Wraps

We hebben de mexicaanse burrito, de wraps met gerookte zalm en rucola en nog wat andere bekende vullingen voor wraps. Ik was daar een beetje klaar mee en probeerde dit uit. Het was oprecht heerlijk. Tonijn met chilli bonen.
Lees hieronder het volledige recept.

Bechrijving

 

Wat heb je nodig

3 Blikken tonijn

1 Blik Chilli bonen

1 Potje doperwten

1 Blik mais

2 Eieren

1 Pot gegrile paprika

5 Eetlepels chilli saus

Creme fraiche

Geraspte kaas.

 

Bereidingswijze

Vooraf je aan de vulling begint maak dan eerst je eigen wraps, met dit recept is dat gewoonweg veel lekkerder. Hoe je dat doet kun je hier lezen.

Begin hierna met de vulling. Neem een schaal voeg er de chilli bonen aan toe, de doperwten en de mais. Lek de tonijn uit en voeg dit ook toe aan je schaal. Meng het geheel samen en voeg voor de smaak 5 Eetlepels chilli toe. Meng dit wederom samen. Je kunt ook minder toevoegen.

Kook de eieren gaar. Zodra de eieren gaar zijn pak je een wrap, smeer deze in met creme fraiche en doe hier een laagje vulling op. Leg hierna een gegrilde paprika er boven op. Snijd de eieren in plakjes en leg een paar plakjes op je wrap. Vouw je wrap dicht en strooi er wat geraspte kaas boven. Doe de wrap in de oven voor en minuut of 10 op 180 graden en hierna kun je genieten van een heerlijke homemade wrap.

 

Geniet er van.

Liefs,

Siham