Prep Time: 20 min Cook Time: 15 min Total Time: 1 hr
De bladeren aan de bomen beginnen weer erg mooi te kleuren, oranje, rood, geel, bruin en hier en daar nog wat groen. Naast de zomer is de herfst toch wel 1 van mijn favoriete seizoenen. Heerlijke baksels met appels, pompoen en zo veel meer.
Sinds ik een langere periode thuis moet zitten, en niet veel kan jeukt het alleen meer en meer om lekkere en leuke gerechten te maken. Stoel in de keuken zetten en gaan met die banaan. We hadden wat rood fruit in de vriezer liggen en de koelkast bevatte ook wat ingrediënten die ik wilde gebruiken voor deze heerlijke smoothie.
De ramadan komt er ook aan dus waarom niet alvast wat recepten uitproberen thuis en met jullie delen op de blog. Begin van de week heb ik deze heerlijke smoothies gemaakt. Het heeft mij zeker gevuld. Als tussendoortje of anders tijdens de ramadan deel van je iftar.
Hieronder lees je het recept.
Beschrijving
Wat heb je nodig
Handjevol diepvries rood fruit 2 X
100 Gram Griekse yoghurt
200 ML havermelk
40 Gram havermout
1 Eetlepel pure honing
1 Kiwi
1 Banaan
Bereidingswijze
Neem een blender, voeg hier 2 handjes rood fruit toe. Ik heb altijd een grote zak van de Jumbo in huis. Hierna schil je de kiwi en snijd deze in plakjes, voeg de banaan toe.
Voeg hierna de Griekse yoghurt en havermout toe, gevolgd door de honing en eindig met de havermelk.
Blend alles goed samen. Blend het goed door aangezien je diepvries fruit hebt gebruikt.
Nadat alles goed gemalen is kun je het direct inschenken en genieten van de smoothie.
Drink de smoothie ook het beste meteen op, zo behoud je de meeste smaak en vitaminen.