Prep Time: 20 min Cook Time: 15 min Total Time: 1 hr
De bladeren aan de bomen beginnen weer erg mooi te kleuren, oranje, rood, geel, bruin en hier en daar nog wat groen. Naast de zomer is de herfst toch wel 1 van mijn favoriete seizoenen. Heerlijke baksels met appels, pompoen en zo veel meer.
2 in 1 ik heb de smaak te pakken. Een frisse cake met een zoete cheesecake als vulling. De cake is goed in de smaak gevallen bij ons thuis.
Bereid de cake voor zoals op de verpakking beschreven staat. Als de cake klaar staat neem een klein schaaltje en voeg hier de meel aan toe. Was 125 gram frambozen droog ze met een keukenpapiertje. Rol de frambozen door de meel. Dit doe je zodat de frambozen niet naar de bodem zakken tijdens het bakken.
Neem een schaal doe hier de monchou, suiker, ei, zure room en jam in. Mix alles samen. Voeg hierna 125 gram gewassen frambozen toe en meng het door met een spatel.
Neem nu je bakvorm en smeer deze in met roomboter. Bestuif hem dan met de meel.
Giet nu de helft van de cakebslag in je bakvorm. Giet hierna de cheesecake beslag erboven. Eindig wederom met cakebeslag.
De cake kan nu gedurende 90 min op 180 graden in de oven.
Let op de oven moet wel voorverwarmd zijn.
Laat de cake goed afkoelen voordat je hem uit de bakblik haalt.
https://sihamdaily.nl/wp-content/uploads/2024/11/Basis-vanille-cake-8932.jpg900600sihamdailyhttps://sihamdaily.nl/wp-content/uploads/2023/02/1-1.pngsihamdaily2024-11-21 20:39:142024-11-21 20:53:38Vanille basiscake: het beste recept voor beginners en gevorderden
https://sihamdaily.nl/wp-content/uploads/2024/11/pepernotentiramisu-9579.jpg900600sihamdailyhttps://sihamdaily.nl/wp-content/uploads/2023/02/1-1.pngsihamdaily2024-11-19 20:56:282024-11-20 21:16:42Kruidnoten tiramisu in glaasjes