1: Voeg de slagroom toe aan een ruime kom en voeg de merg van de vanillestokjes toe samen met de klopfix. Klop de slagroom lobbig. Voeg de vanille bourbon toe.
Voeg de gecondenseerde melk toe en meng dit samen met een spatel.
2: Verwarm de milionairs caramel kort in de magnetron en voeg het toe aan je slagroom. Meng dit samen met een garde.
Snijd de oreo in groffe stukken en voeg dit toe aan de slagroom. Meng dit nogmaals samen.
3: Week de gelatine blaadjes en laat dit gedurende 5 minuten staan in een bakje koud water.
Pers de sap van de sinaasappels uit. Doe de sap in een steelpannetje en zet dit op laag vuur.
Zodra de gelatine slap is lek je deze uit en voeg je dit toe aan het pannetje die je op het vuur hebt staan.
Smelt alles samen.
4: Voeg de sinaasappelsap toe aan je beslag en meng dit goed door met een spatel. Giet de toetjes in de gewenste glaasjes en laat dit gedurende 3 uur goed opstijven. Zodra de gelatine zijn werk heeft gedaan garneer je de toetjes met wat extra Oreos en gesmolten bebogeen of karamel.
Geniet er van