Nieuw jaar, nieuwe voornemens. Veel van ons willen weer beginnen met gezond eten etc. Nu is dit niet bepaald helemaal gezond maar we kunnen zeggen we gaan ergens in de goede richting toch?
Om toch even in de feestdagen spirit te blijven heb ik dit hele lekkere ontbijt cheesecake recept voor jullie. De yoghurt van Isey skyr past er hier helemaal bij. Geweldige combinatie. Ik zou zeggen probeer het eens uit.
[checklist-box title=”Beschrijving” extraTitle=”” extraUrl=””]
Wat heb je nodig
- 500 gram Isey Skeyr aardbei witte chocolade
- 300 Gram monchou
- 30 ml agave stroop
- Granola naar keuze
- Vijgen
- Rode besjes
- Aardbeien
[/checklist-box]
[checklist-box title=”Bereidingswijze ” extraTitle=”” extraUrl=””]
Voeg de monchou toe aan een mengkom en doe hier de agave stroop bij. Mix dit goed samen. Mix tot het 1 geheel is. Voeg de Isey skeyr toe en mix dit nogmaals gedurende 2 minuten.
Voeg een lepel granola toe aan een dessert glaasje gevolgd door wat cheesecake mix. Hierna mag er wederom een volle eetlepel granola in je glaasje en eindig met de cheesecake mix. Ga door tot je glaasje goed gevuld is.
Laat de cheesecake gedurende 2 uur in de koeling opstijven en decoreer met vijgen, rode bessen en aardbeien. Zodra het goed is opgestijfd kun je gaan genieten van dit heerlijke ontbijtje.
Geniet er van.
[/checklist-box]