Prep Time: 20 min Cook Time: 15 min Total Time: 1 hr
De bladeren aan de bomen beginnen weer erg mooi te kleuren, oranje, rood, geel, bruin en hier en daar nog wat groen. Naast de zomer is de herfst toch wel 1 van mijn favoriete seizoenen. Heerlijke baksels met appels, pompoen en zo veel meer.
Een leuke activiteit met kinderen rond de feestdagen is gewoon veel zelf bakken. Vandaag heb ik met de allerliefste kindjes pepernoten gebakken. Samen gunnen we jullie het recept.
Beschrijving
Wat heb je nodig:
250 gram bloem
1 Theelepel bakpoeder
2 Theelepels koek en speculaas kruiden
100 Gram ongezoute roomboter
150 Gram donkerbruine basterdsuiker
140 Gram yoghurt
Bereidingswijze
Neem een schaaltje en doe hier de bloem en bakpoeder in. Meng dit samen. Voeg dan de basterdsuiker, koekkruiden en yoghurt toe. Eindig met de roomboter in blokjes. Begin nu met het kneden van het geheel.
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Neem nu een ovenplaat en bedek deze met bakpapier. Vorm kleine balletjes van je deeg rond 8 gram. Leg ze dan op de bakplaat. Bak dan de pepernoten in 20 min af in de oven.
Laat ze goed afkoelen voor ke ze serveert.
Liefs,
Siham
https://sihamdaily.nl/wp-content/uploads/2024/09/Pumpkinpie_-8426.jpg900600sihamdailyhttps://sihamdaily.nl/wp-content/uploads/2023/02/1-1.pngsihamdaily2024-09-26 15:25:542024-09-26 15:25:54Pumpkin pie