Meestal eten wij taco’s met gehakt en bruine bonen.
Laatst zag hij weer taco’s met sliertjes vlees en heel veel saus.
Aangezien ik vaak taco’s heb gemaakt met bruine bonen of met stukjes doner. Heb ik er voor gekozen om het dit keer te maken garnalen die ik heb gekruid en heb gepaneerd met panko.
Een salade er bij en wat zeevruchten en je soft taco’s are done.
Je zit er vrij vol van dus een simpele soep er bij zal je avondeten volledig moeten maken.
Wil je dit recept graag maken lees dan snel door.
[checklist-box title=”Beschrijving ” extraTitle=”” extraUrl=””]
Wat heb je nodig
- 4 Mini wraps
- 125 Gram zeevruchten
- 200 Gram tijgergarnalen
- 50 Gram ongezouten roomboter
- 1 Teentje knoflook
- 1 Theelepel viskruiden
- 2 Theelepels zout
- 1 Theelepel paprikapoeder
- 2 eieren
- Bloem
- Panko
- Gemengde sla
[/checklist-box]
[checklist-box title=”Bereidingswijze ” extraTitle=”” extraUrl=””]
Bereid de garnalen voor. Verwijder de schelp en de darmen van de garnalen.
Was de garnalen goed. Voeg de viskruiden toe en meng dit samen.
Laat de kruiden even intrekken.
Schil het teentje knoflook en rasp deze.
Neem een kleine koekenpan en voeg hier de ongezouten roomboter aan toe. Zet het koekenpannetje op een een middelhoog vuurtje.
Laat de ongezouten roomboter rustig smelten en voeg de knoflook toe.
Meng het samen en voeg de zeevruchten en 1 tl zout toe. Bak het langzaam gaar.
Klop de eieren los. Doe wat bloem in een schaaltje en zo ook de panko.
Dompel de garnalen in de eieren, dan in de bloem vervolgens weer in het ei en dan door de panko.
Frituur de garnalen gaar.
Verwarm de wraps in een koekenpan.
Voeg wat sla toe aan de wrap, doe hier de zeevruchten boven op en eindig met de garnalen.
Voeg saus naar wens to een geniet van deze heerlijke soft taco’s.
[/checklist-box]