Bij de titel alleen al loopt het water in mijn mond…
Witte chocolade, melk chocolade, caramel fudge blokjes… in een lekkere dikke koek??? Ik denk dat ik deze heerlijkheid dit weekend rustig nog eens maak… I need me a cookie this weekend!!!
Bakken jullie mee? Ja?! Hierbij het recept, snel hem door en ga dit maken! Je zult geen spijt krijgen!
[checklist-box title=”Beschrijving” extraTitle=”” extraUrl=””]
- 225 Gram ongezouten roomboter
- 200 Gram lichtbruine basterdsuiker
- 2 Eieren
- 13 Gram vanille pasta ( optioneel )
- 340 Gram bloem
- 70 Gram cacao
- 4 Gram bakpoeder
- 2 Gram bakingsoda
- 100 Gram witte chocolade druppels
- 100 Gram melk chocolade drupels
- 100 Gram Lonka caramel fudge
[/checklist-box]
[checklist-box title=”Bereidingswijze ” extraTitle=”” extraUrl=””]
Voeg de bloem in een schaal en doe hier de cacao, bakpoeder en bakingsoda bij. Voeg de lichtbruine basterdsuiker toe en de eieren. De ongezouten roomboter dient op kamer temperatuur te zijn en kan samen met de vanillepasta ook meteen toegevoegd worden.
Kneed het deeg gedurende 3 minuten dit kan met de hand of met de keukenmachine.
Voeg na het kneden de chocolade toe en mix dit nogmaals samen. Snijd de fudge in kleine blokjes en voeg dit ook toe.
Bekleed de bakplaat met bakpapier en vorm balletjes van 100 gram van het deeg.
Leg de balletjes op je bakplaat en koel het deeg gedurende 2 uur in de koelkast.
Bak de koekjes af in een voorverwarmde oven op 170 graden gedurende 13 minuten.
Nadat de koekjes gaar zijn vorm je ze nog eens met een ronde ring. Op mijn Instagram reels zie je hoe dit moet. Laat ze dan eerst goed afkoelen voor je deze van de bakplaat haalt. Zijn de afgekoeld? Dan kun je lekker van de koekjes eten.
Geniet er van.
[/checklist-box]