
Rode saus ben ik persoonlijk vrij snel zat bij mijn pasta.. vandaar dit keer deze heerlijke versie van de rode saus met Crème Fraiche.
Pasta Tomaten Crème Fraiche saus
Wat heb je nodig
2 Rode Uien
2 Teentjes knoflook
1 pak tomatenblokjes basilicum
200 Gram Crème Fraiche
Pasta naar keuze
Olijfolie
100 Gram kipfilet
100 Gram Gesneden kastanje Champignons
1 Kip Boullion
Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Neem een wokpan en voeg hier de olijfolie en gesneden uien toe. Rasp de knoflook en voeg deze ook toe de uien. Bak het geheel op een vuurtje samen.
Kook ondertussen de pasta.
Kruid de kipfilet en bak deze af, ik doe dit altijd in mijn airfryer.
Voeg de champignons en de boullion toe aan je wokpan meng alles wederom samen.
Bak alles gedurende 4 minuten.
Voeg hierna de tomatenblokjes toe. Meng dit samen en laat het weer 2 minuten pruttelen.
Na de 2 minuten voeg je de crème Fraiche toe en laat je het geheel nog 3 min door koken.
Dien de pasta op en eindig met parmezaanse kaas mocht je dit lekker vinden.
Geniet er van.
Video van het recept is op onderstaande link te vinden.