Ken je die dagen dat je gewoon weg echt niet weet wat je moet maken. Dan kijk je een beetje rond in de kasten en de koelkast wat je allemaal hebt en al snel kwam ik met dit heerlijke gerecht. Een simpele pasta met een roomsausje. Thuis worden wij er altijd wel blij van.

Beschrijving

Wat heb je nodig

Pasta naar keuze

100 Gram gesneden champignons

1 Rode paprika

1 Ui

1 Courgette

1 Groenten Bouillon

250 Gram kipfilet

200 Gram Philadelphia bieslook

200 Gram kookroom

Cherrietomaatjes

Bereidingswijze

 

Schil de ui, was deze en snijd hem in kleine blokjes. Neem een ruime wokpan en voeg hier het ui aan toe. Ontpit de paprika, was deze en snijd de paprika ook in blokjes. Voeg een scheut olie toe aan de pan en zet de pan op een laag vuurtje. Bak de groenten rustig. Na een minuut of 2 snijd je de kipfilet in blokjes en voeg je deze ook toe aan de pan. Bak alles samen gaar. Zodra de kipfilet gaar is was je de courgette en snijd je deze ook in kleine blokjes. Voeg het ook toe aan de pan. Bak het kort samen met de rest. Hierna kunnen de gehalveerde cherrietomaatjes ook toegevoegd worden. Nadat alle groenten in de pan zitten voeg je de kookroom, philadelphia en groentenbouilion toe. Meng alle goed samen en laat het nog even kort op een laag vuurtje staan.

Kook ondertussen de pasta gaar in 9 minuten. Nadat de pasta gaar is kan je deze uitlekken en samen met de saus opdienen.

Geniet ervan.