Prep Time: 20 min Cook Time: 15 min Total Time: 1 hr
De bladeren aan de bomen beginnen weer erg mooi te kleuren, oranje, rood, geel, bruin en hier en daar nog wat groen. Naast de zomer is de herfst toch wel 1 van mijn favoriete seizoenen. Heerlijke baksels met appels, pompoen en zo veel meer.
Vele weten dat ik al ruim een jaar bezig ben met mijn health journey. In dit tijdperk heb ik zoals velen mijn ups and downs gehad. Nu ik er weer volop mee bezig ben heb ik heerlijke toetjes, kha, gemaakt met de producten van Sukrin.
De producten passen voor mij perfect in mijn nieuwe levensstijl. Net als ieder ander heb ik zo nu en dan ook gewoon zin in iets lekkers en niet te veel nadenken hoe ik dit moet doen.
Hiervoor heb ik aantal producten van Sukrin binnen gekregen zodat ik dit heerlijke toetje kan maken. Vanavond voor mij nogmaals dit heerlijke toetje op tafel. Cause I got same sweet cravings. Ik zet meestal 2 toetjes op tafel dit zodat we niet de fout in gaan. Dit recept is dan ook gebaseerd op 2 toetjes.
Beschrijving
Wat heb je nodig
1 Pak chocolade cake van Sukrin ( ik heb dr helft gebruikt )
1 Ei
50 Ml olie
150 ml water
250 ml ongeklopte slagroom
150 Gram mascarpone
30 gram Sukrin:1
1 Reep Sukrin melkchocolade
Bereidingswijze
Neem een ruime schaal en doe hier de helft van de bakmix in. Voeg er 1 ei maat L aan toe, voeg de olie kun je ook vervangen met gesmolten kokosolie en water aan toe. Mix dit met een mixer of met een garde.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe het beslag in een ingevette bakvorm. Ik heb een silicone vorm gebruikt. Giet het beslag erin en de cake kan gedurende 20 min in de oven.
Na 20 min steek je een sateprikker in je cake. Als deze er schoon uit komt is de cake gaar en kan deze buiten de oven afgekoeld worden.
Begin ondertussen aan de room. Klop de slagroom bijna stijf, voeg hier de mascarpone en de Sukrin suiker aan toe. Mix het goed door tot je de perfecte dikte hebt bereikt. Stop wel op tijd zodat de slagroom niet lobbig wordt.
Zet de slagroom gedurende 10 min in de koelkast.
Neem nu een dessert glas. Haal de cake uit de vorm en snijd hier blokjes uit. Doe dit in je glas. Haal de slagroom uit de koeling en doe een laag room in je dessertglas eindig met de blokjes chocolade cake. Hierna rasp je de chocolade reep erboven.
Heb je dit gedaan? Nu kun je lekker genieten van overheerlijke toetjes!
Geniet er van.
https://sihamdaily.nl/wp-content/uploads/2024/09/Pumpkinpie_-8426.jpg900600sihamdailyhttps://sihamdaily.nl/wp-content/uploads/2023/02/1-1.pngsihamdaily2024-09-26 15:25:542024-09-26 15:25:54Pumpkin pie