De grote TikTok trend die ik zou en moest maken.
Aantal weken terug zat ik lekker op TikTok te scrollen, geef mij het liefst de food content, en ik zag steeds de wrap terug komen. Gevuld met van alles en nog wat, de wrap vouwen en onder de grill. Uiteraard moet ik dit dan ook gewoon doen.
Ik heb er voor gekozen om de wrap met KFC kip te maken, kipfilet, lots of cheese, avocado en tomaten. It’s really really good!
Mocht je denken nou dat lijkt mij ook onwijs lekker, lees dan rustig door en maak het recept thuis.
Een foto van jouw resultaat is ook altijd welkom.
[checklist-box title=”Beschrijving ” extraTitle=”” extraUrl=””]
Wat heb je nodig
- 250 Gram kipfilet
- 250 ml karnemelk
- 1 Theelepel cayenne peper
- 1 Theelepel paprikapoeder
- 1 Theelepel oregano
- 1 Theelepel Zout
- 1 Theelepel zwarte peper
- 1 Theelepel knoflookpoeder
- Ongezouten roomboter
- 2 Eieren
- Gekruiden paneermeel
- Tomaten
- Avocado
- Cheddarkaas
[/checklist-box]
[checklist-box title=”Bereidingswijze ” extraTitle=”” extraUrl=””]
Kruid de kipfilet met de oregano, cayenne peper, zwarte peper, zout, paprikapoeder en knoflookpoeder. Doe de karnemelk erbij, marineer alles en laat het een uur intrekken.
Nadat de kruiden goed hebben ingetrokken neem je een koekenpan en doe je hier een flink stuk ongezouten roomboter in. Zet deze op een laag vuurtje.
Klop de eieren los, doe de kipfilet in de bloem, vervolgens in het ei en eindig in de paneermeel.
Bak dan de kipfilet aan beide kanten mooi roodbruin gaar.
Neem een wrap en knip hem in het midden een kwart door. Beleg de wrap wrap een kwart met de cheddarkaas, een kwart met plakjes tomaat, een kwart met reepjes avocado en snijd de kipfilet in reepjes. Ook deze leg je op een deel van de wrap.
Vouw de wrap dicht, je slaat de ene kwart over de andere heen en zo ga je door. Bak de wrap dan in de grill anders in een koekenpan.
Klaar? Nu kun je gaan genieten van deze heerlijke wrap.
[/checklist-box]