Marokkaanse bonensoep
Prep Time: 18 hr
Cook Time: 1 hr
Total Time: 19 hr
Tijdens de koude dagen is dit gerecht perfect. Een lekker kopje warme witte bonen in een heerlijk sausje. Je kunt dit zowel vegetarisch houden als er vlees aan toe te voegen.
Naar recept gaan
Hoii,
Even een vraagje,ik zie vaker bij sommige recepten gerookte paprikapoeder staan. Ik heb een paar jaar geleden een spaanse blikje gerookte paprikapoeder gehaald ( die rode die je ook bij de normale supermarkt ken halen) . Maar ik vind die echt een bepaalde smaak geven die erg penetrant is. Dus mijn vraag is welke gebruik jij? Want ik heb ook niet echt in andere winkeltjes of de marokaanse of turkse slager zoiets gezien?
Hi,
Ik begrijp wat je bedoelt, gerookte paprika heeft ook een sterke smaak. Vandaar dat je bij het recept ook een halve theelepel ziet staan, dit kun je overigens weg laten mocht je de smaak te sterk vinden. Om je vraag te beantwoorden, ik koop mijn kruiden altijd bij de Marokkaanse en Turkse slagers, hier in Utrecht is deze wel te vinden. Het zijn die bakjes met een groene deksel. Ik weet niet zo 1, 2,3 hoe het merk heet.
Lekker recept tijdens dit koude weer