Hoi! Salamalikom,

Leuk dat je een klein beetje meer wilt weten over wie ik nu ben. Wie is deze vrouw achter deze blog. Ik ben dus Siham, inmiddels 31 jaar en al bijna 4 jaar getrouwd met mijn lief.

Toen ik 23 jaar was besloot mijn moeder dat het tijd was dat ik eens wat meer in de keuken zou zijn. Met tegenzin liep ik de keuken na een lange vermoeide dag van school. In de weekenden werkte ik ook dus ik zat absoluut niet te wachten om te leren koken.

Mama begon met de basics, mamita en rijst. Ik kookte en zij keek mee. Na 2 x iets gemaakt te hebben begon ik het erg leuk te vinden. Al snel vertelde ik haar dat ik meer wil. Allerlei gerechten kwamen er dagelijks uit de keuken.

Zo ben ik een facebookpagina gaan maken. Cuisine inspired, mama geinspireerde gerechten. Ik vond het leuk en wilde meer.Zo ben ik gekomen op het bakken van taarten en het een eigen draai geven van eten. Dit ben ik gaan delen op facebook.

Na 5 jaar besloot ik dat het tijd was voor een blog. Siham lkc was geboren. Samen met abos ict heb ik de blog vorm gegeven.

2 Jaar later was het tijd voor een change, Siham daily!Ik ben niet meer alleen de vrouw die recepten deelt. Mijn passie is gegroeid naar het bakken van Macarons en mijn obsessie van gezond eten.Dit kun je ook allemaal lezen op de blog! Wil je meer weten? Dat kan je bent vrij om mij van alles te vragen.

Stuur mij dan een mail naar info@sihamdaily.nl