Oreo toetje

Oreos, je kunt ze combineren met van alles. Persoonlijk heb ik nooit Oreos in huis omdat wij niet zo snel naar Oreos grijpen. Als ik een toetje ga maken vind ik de combinatie met oreo daarin tegen wel weer heel erg lekker.
Vandaag deel ik dan dit heerlijke toetje met jullie mee. Een lekker romig toetje die niet veel ingrediënten nodig heeft. Een must try om echt eens te maken.

 

Lees snel door om het recept door te nemen.

 

 

Beschrijving

Wat heb je nodig 

  1. 500 Ml opgeklopte slagroom
  2. 200 ML gecondenseerde melk
  3. 1 Zakjes klopfix
  4. 1 Vanille stokjes
  5. 200 Gram oreo
  6. 100 Gram Milionairs Caramel brand new cake of bebogeen
  7. 2 Sinaasappels
  8. Kwart theelepel vanille bourbon ( Koro )
  9. 2 Gelatine blaadjes

 

Bereidingswijze

  • Stap 1
Voeg de slagroom toe aan een ruime kom en voeg de merg van de vanillestokjes toe samen met de klopfix.
Klop de slagroom lobbig. Voeg de vanille bourbon toe.
Voeg de gecondenseerde melk toe en meng dit samen met een spatel.
  • Stap 2
Verwarm de milionairs caramel kort in de magnetron en voeg het toe aan je slagroom. Meng dit samen met een garde.
Snijd de oreo in groffe stukken en voeg dit toe aan de slagroom. Meng dit nogmaals samen.
Stap 3
Week de gelatine blaadjes en laat dit gedurende 5 minuten staan in een bakje koud water.
Pers de sap van de sinaasappels uit. Doe de sap in een steelpannetje en zet dit op laag vuur.
Zodra de gelatine slap is lek je deze uit en voeg je dit toe aan het pannetje die je op het vuur hebt staan.
Smelt alles samen.
  • Stap 4

Voeg de sinaasappelsap toe aan je beslag en meng dit goed door met een spatel. Giet de toetjes in de gewenste glaasjes en laat dit gedurende 3 uur goed opstijven. Zodra de gelatine zijn werk heeft gedaan garneer je de toetjes met wat extra Oreos en gesmolten bebogeen of karamel.

Geniet er van
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.