Wrap gezond

Op vrijdag is mijn man altijd op tijd thuis van het werk. Waar ik dan nog op het werk ben, stuurt hij mij standaard zijn heerlijke lunch door. Een broodje met ei avocado sla en noem maar op. Steeds weer heb ik daar ook zo een zin in.

Voor mij hoeft het dan niet meteen een broodje te zijn, ik kan zo een heerlijk broodje ook gerust als wrap eten. Een wrap gezond, aangezien de wraps van DLine minder calorieën bevatten heb ik er een heerlijke lunch van kunnen maken. De code werkt nog voor 10 % korting mocht je hier gebruik van willen maken. Gebruik dan de code Siham10

Hieronder kun je het snelle maar ook lekkere recept doornemen.

Beschrijving

Wat heb je nodig

 1. D Line wraps
 2. Hummus Kerrie
 3. Gerookte kipfilet
 4. 2 Eieren
 5. 30 Gram ongezouten roomboter
 6. Cherrie tomaatjes
 7. 1 Avocado
 8. 1 Plakje kaas
 9. Krop sla
 10. Komkommer
 11. Snufje zout
 12. Zwarte peper
 13. Callowfit knoflooksaus
 14. Callowfit Curry saus

 

 

Bereidingswijze

 • Stap 1

Neem een koekenpan en zet deze op een middelhoog vuurtje. Doe de ongezoute roomboter hier bij. Zodra de roomboter is gesmolten breek je de eieren hier in en bak je de eieren gaar.

Smeer de wrap in met wat hummus, beleg met de gerookte kipfilet en kaas. Schil en ontpit de avocado en snijd deze in reepjes, doe de avocado bij de wrap. Was de krop sla en beleg op de wrap. Zodra de eieren naar wens gebakken is leg je 2 eieren op je wrap. Strooi er wat zout en zwarte peper op.

Snijd er wat cherrie tomaatjes op of snijd gewone tomaten en doe deze er boven, snijd de komkommer in stukjes en verdeel deze over de wrap. De sausjes mogen er ook bij. Rol de wrap op en je kunt genieten van een heerlijke lunch.

Geniet er van.

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *