Charmilla met Champignons

Mijn mama maakt standaard wanneer ze vis bakt charmilla bij. Een simpel bij gerecht met verse gebakken vis. Persoonlijk heeft mijn moeder mij hem geleerd met alleen paprika, tomaten en uien. Dit keer heb ik er champignons bij gedaan en het was heerlijk. De champignons zijn geen must en kunnen weg gelaten worden mocht je dat willen.

Hieronder kun je de stappen plan doornemen.

Beschrijving

 1. 4 Uien
 2. 2 Rode paprika’s
 3. 100 Gram champignons
 4. 1 Theelepel komijn
 5. 1 Theelepel paprikapoeder
 6. 1 Theelepel zout
 7. 1 Theelepel knoflookpoeder
 8. 400 Gram tomatenblokjes met basilicum of 5 Tomaten
 9. Scheutje olijfolie
 10. Bosje koriander

 

 

 

Bereidingswijze

 • Stap 1 

Schil de uien, was deze en snijd ze in blokjes. Neem een koekenpan en voeg er een scheut olijfolie aan toe. Zet de pan op een middelmatig vuurtje en voeg de blokjes ui toe aan de pan, bak deze voor een minuutje.

 • Stap 2

Ontpit de paprika, was deze en snijd hem in blokjes. Voeg het dan meteen toe aan de pan. Was de champignons snijd ze in plakjes en voeg deze dan ook meteen toe aan de pan. Bak het het een minuut of 3 samen.

 • Stap 3

Mocht je verse tomaten gebruiken was deze dan en schil ze. Snijd de tomaten dan in kleine blokjes en voeg het toe aan de pan. Mocht je de blik met tomaten blokjes gebruiken voeg het dan meteen toe aan de pan. Voeg de kruiden en het zout toe en meng het geheel samen. Laat alles nog een minuut of 3 doorbakken en de charmilla is klaar.
Garneer met wat verse koriander.

Geniet er van.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *