Aardbei & Banaan Milkshake

Tijdens iftar vinden wij het lekker om een lekker sapje te drinken, in zijn geval gewoon een milkshake.

2 Weken geleden voordat de Ramadan begon had hij het over dat hij zin had in een bananen milkshake. De Bananen milkshake zoals de Mac Donalds. Ik moest even goed nadenken, hoe ga ik dat nou weer doen… er moet hoe dan ook smaakstof in in de vorm van een siroop. Bananen limonade siroop heb ik nog nooit gezien. Bananen ijs zal niet de doorslag geven die ik nodig heb voor de milkshake. Zo ben ik gaan googelen en kwam ik uit op een milkshake siroop bij Bouwhuis.com enorm fijn meteen de smaken aardbei, vanille en banaan besteld.

Volgende dag in huis, we zijn samen boodschappen gaan halen en bij thuiskomst dus meteen de milkshake gemaakt. Boy oh boy it tastes good!

Persoonlijk ben ik Team Strawberry hij Team Banana…

 

Hieronder lees je het recept hoe we dit hebben gemaakt. Met elke soort milkshake siroop is de bereidingswijze het zelfde dus je kunt de smaken vervangen.

Beschrijving

 

Wat heb je nodig

300 Gram slagroomijs

150 ML volle melk

15 ML milkshake siroop smaak naar keuze

Geklopte slagroom

Bananen of Aardbeien voor de topping

Witte chocolade snippers voor de topping

Donut of Kokoskransje als topping

 

Bereidingswijze

Neem een blender voeg hier de slagroomijs, het melk en de siroop aan toe. Bij de aardbei smaak heb ik wat aardbeien aan toegevoegd. Maal het goed samen.

Schenk het in een longdrink glas of een milkshake glas. Leg er een donut of iets op, spuit dan de toef erop. Decoreer met wat fruit en chocolade snippers.

Zo, nu heb je een extra leuke milkshake op tafel.

Geniet er van.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *