Broodje zalm

Say Cheese Say Boursin #2

Er zijn 3 opdrachten voor deze challenge, winactie. Nummer 2 is Snack Attack… mijn go to is toch echt een lekker verwen broodje. Mijn cheatmeal bestaan dan uit een heerlijk afbak ciabatta broodje met Boursin zacht en romig en heleboel lekkers erop! Met de Boursin maak ik zoveel meer zo ook een overheerlijke soft taco!

Maar nu eerst hoe ik dit broodje maak!

Je hebt nodig:

Ciabatta broodjes

Boursin zacht en romig

Gerookte zalm

Komkommer

Ijsberg sla

Rodekool

Walnoten

Hoe maak je hem? Heel simpel!

Bak het broodje af, snijd hem door midden smeer deze royaal in met de Boursin zacht en romig! Lekker aan beide kanten. Begin met een laagje heel dun gesneden komkommer. Dan lekker gerookte zalm erover heen, eindig met de gesneden ijsbergsla en rode kool. Als finishing touch wat lekkere walnoten erbij.

Geloof mij, je zult geen spijt krijgen!

#saycheesesayboursin #uitdekeukenvanfatima #fansquare

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *