Chocolate Chip Pancakes

Goedemorgen,

Het is nu 08.17 en ik heb besloten om even dit heerlijke ontbijtje voor jullie uit te tikken. Ik ben dol op verschillende soorten pancakes. De Kokos pancakes blijft mijn favoriet maar deze gaat er zeker ook in! De chocolate chip pancakes. Heerlijk tijdens een weekendontbijt, glas jus erbij. Croissantjes en lekkere warme stokbrood aan de andere kant…

Misschien lezen jullie dit wanneer je net wakker bent dus hierbij het recept.

Beschrijving

Wat heb je nodig

500 Gram bloem

700 ML melk

1 Zakje vanillesuiker

40 Gram suiker

1 Zakje bakpoeder

3 Eieren

Snufje zout

Chocolate chip chocolade

Bereidingswijze

Doe de bloem, suiker, bakpoeder, vanillesuiker en het zout bij elkaar. Goed door elkaar roeren. Doe de eieren erbij en de melk. Mix het geheel goed samen. Je krijgt een dik beslag dit moet ook. Denk niet aan pannenkoekenbeslag. American Pancakes is namelijk dikker van beslag.

Neem een koekenpan verwarm deze eerst voor doe er een klein beetje boter in. Laat dit smelten en bak je pancakes. Doe het beslag in de koekenpan en strooi er wat chocolate chip chocolade overheen. Bak de pancakes aan beide kanten mooi gaar. Let er op dat je de stand van je fornuis niet te hoog zet. Zet hem op een middelmatige stand. Hierdoor brand je pancake aan en is het van binnen niet gaar. Als de eerste is gebakken, ga je door met de rest. Je kunt de pancakes warm houden door het bord boven een pan kokend water te plaatsen. Door de stoom blijven de pancakes lekker warm.

Heerlijk met een home made smoothie, of een lekkere glas sinaasappelsap.

Geniet ervan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *