Health Journey

13 Januari, ik zat aan tafel met een heerlijk bordje macaroni. Gesmolten kaas er boven. Elke hap ging met alle plezier naar binnen. Tijdens het eten keek ik naar een Australisch programma op Netflix. How to bring sexy back.
Heel gefocused at ik mijn maaltijd en keek ondertussen ook het programma. Op de achtergrond hoorde ik hem zeggen “So, die is dik geworden”.

Ik schrok van wat hij zei. Ik stopte met eten en keek naar mijn bordje. Dat was niet het gezondste wat ik kan eten. Mijn eetlust was weg. Tijdens het programma ben ik gaan nadenken naar hoe ik eet. Volkomen ongezond. Niets in mijn hele week, wat ik had gegeten past in een gezond eet en leef patroon. Ik besloot naar de spiegel te lopen en alle moed te verzamelen om toch op die weegschaal te staan.

De weegschaal gaf mij een hele duidelijke bevestiging. Its time to bring Siham back. De cijfers op de weegschaal toonden de harde waarheid. Stop met ongezond leven. Leren hoe ik moet eten.

The struggle was real. Op 14 Januari 2019 begon mijn health journey. Nu op de dag van vandaag 14 April 2019 ben ik 20 Kilo verloren en heb ik nog een lange weg te gaan.

2 antwoorden
  • Siham Daily
   Siham Daily zegt:

   Hahaha! Het was wel strijden hoor! Ben er nog lang niet zit nog maar op de helft! Maar we komen er wel.

   Als het waar is dat je echt moet afvallen dan moet je even de knop omdraaien en gaan! ❤️❤️

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *