Ovenschotels & Pizza’s

Wanneer ik gezond bezig ben vind ik het ook enorm belangrijk ook lekker te eten. Ik probeer mijn dagen zo gezond mogelijk te vullen en binnen de toegestane koolhydraten te blijven. Tot nu toe lukt het aardig. Als ik snapchat afga zie ik heerlijke ovenschotels gevuld met aardappeltjes en andere groenten en ik krijg er direct watertanden van. Zo ook van de overheerlijke pizzas die langs komen.

Nu heb ik gekeken hoe ik het kan vervangen zonder al te ingewikkelde bodems te maken. De fairytale worteltortillas heb ik standaart bij mij in de koeling staan. Persoonlijk vind ik ze heerlijk en wil ik het liefst 1 x in de week een tortilla eten. Hier heb ik dit keer een pizza van gemaakt and oh boy i loved it.

Dit recept heb ik voor jullie uitgetikt het aantal koolhydraten erbij.

Vandaag heb ik ook een lekkere spinazie ovenschotel gemaakt. Ik heb van elke hap genoten en hoop dat jullie dit ook gaan doen zodra jullie deze maken.

De wrap pizza is hier te vinden & de spinazie ovenschotel hier.

Geniet er van.  Laten jullie mij ween wat jullie er van vonden?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *