Koolhydraat arm & Pompoensoep

Sinds de 2e week van januari ben ik weer volop bezig met het gezonde eten. Een nieuw leefstijl aanleren.
Van Koolhydraat arm naar koolhydraat beperkt. Tijdens deze weken ben ik enorm gaan leren eten. Nieuwe soorten groenten leren eten. Leren variëren. Zo kwam ik er ook achter het niet lang vol te houden als ik de gerechten niet aantrekkelijk maak. Zo heb ik al mijn lievelings gerechten op een rijtje gezet en op zoek gegaan naar alternatieven hoe ik het zo gezond mogelijk kan maken.

Er staan al wat kopjes online die ik met jullie ga delen.  Deze staan op mijn pagina Siham’s Koolhydraat arme gerechten.

Ik hoop dat jullie er net zo veel zin in hebben als ik. Als aftrap heb ik mijn pompoensoep online gezet.

Er zullen wat meer gezondere receptjes online komen, zo ook geen koolhydraat arme als je even trek hebt in iets zoet maar niet al te veel er op los te gaan.

 

Anyway mijn pompoen recept staat hier online.

Geniet van de recepten.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *