Surinaamse & Marokkaanse keuken

Deze week heb ik een twist in de keukens op tafel gelegd.
Afgelopen woensdag was het de Surinaamse keuken en dit weekend de Marokkaanse keuken. Afwisselen in eten is voor ons altijd fijn. We vinden het leuk om te variëren in verschillende soorten gerechten en proberen wekelijks wel veel te variëren. Verder willen we het gezonder maken en minder gebruiken van potjes. Alles zelf maken is natuurlijk veel lekkerder.

 

Deze week stond er Surinaamse bami en Marokkaanse vogeltongetjessoep met gehaktballetjes op het menu. Ik heb ook hiervoor de tijd genomen om dit uit te tikken en voor jullie en hoop dat jullie wederom iets aan deze recepten hebben.

Surinaamse bami kun je hier vinden.
Marokkaanse vogeltongetjessoep met gehaktballetjes kun je hier vinden.

 

Geniet er van.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *