Health & More…

Januari, nieuw jaar. Voor vele is dit een nieuwe start in de goede richting. Zo ook voor ons thuis, samen hebben we besloten om de knop om te draaien en nu er echt tegen aan te gaan. Zo ben ik de afgelopen tijd bezig geweest met al het lekkers. Het is nu tijd om anders te denken en mij zelf te pushen om gezonder te gaan leven. We worden er niet jonger op dus het is nu hoogstens tijd om gezonder te zijn en ons hele leefstijl aan te passen. Makkelijk is het niet maar eenmaal gewend zul je niet anders willen.

Zo ben ik een week geleden begonnen. Ik merk gelijk verschil, je bent energieker en voelt je een stuk beter in je vel. Zeker heb ik ook zo mijn struggles. Ook dat komt zeker goed!

Jullie zullen nu geregeld wat meer gezondere gerechten op de blog zien.

Voor vandaag heb ik banana bread bites & oatmeal pancakes voor jullie online geplaatst.
Verder staat er een lekkere pasta gerecht online. Je kunt de pasta natuurlijk vervangen door volkoren pasta wat een stuk gezonder is.

Het recept van de banana bread bites kun je hier vinden.
Het recept van de oatmeal pancake kun je hier vinden.
Het recept van de pasta met champignon roomsaus kun je hier vinden.

 

Geniet er van, laat mij vooral weten als je het eens hebt geprobeerd.

 

  

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *