Thaise Curry & Marmercakes

Ook de afgelopen week ben ik weer lekker druk geweest met koken.
Elke week probeer ik wel 3 of 4 gerechten te koken die nog niet op de blog staan.

Tot nu toe moet ik zeggen dat het mij best goed af gaat.

Op snapchat kreeg ik een tijdje geleden de vraag of ik Thaise curry kan maken. Dit recept wilde ze graag terug zien op de blog. Ik ben altijd heel blij met suggesties van volgers zo hoef ik niet na te denken over wat ik moet maken. Win win situatie dus.

 

Het recept van de Thaise curry staat dus nu ook online en kan je hier vinden.
Verder vroeg mijn moeder of ik voor haar de griesmeel vla cake kan maken. Ze is er dol op. Terwijl ik in de keuken stond en dus bezig was gaf meneer aan dat hij er ook 1 wilde. Hier heb ik gelijk gebruik van gemaakt want voor hem heb ik de marmer versie gemaakt van de griesmeel cake. Even kijken of deze net zo goed in de smaak viel als de gewone griesmeel cake.
De cake is goed gekeurd dus ook deze staat online en kun je hier vinden.

 

Verder hebben wij gisteren genoten van heerlijke linzen. Wanneer het weer tegen valt is een bord le3des een top keuze. Mocht je willen weten hoe ik dat maak. Dan kun je dat hier terug lezen.

Succes en veel plezier met de nieuwe recepten.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *