Wafels & Broodjes Gehakt

Ken je dat gevoel dat je denkt vandaag wil ik dat bepaalde gerecht. Denk je ok ik ga je het maken kom je er achter dat je niet alle middelen hebt om eraan te beginnen. Zo standvastig als je bent bezoek je bol.com weer. Standaart routine. Bol wordt rijk van mij. Wafelijzer aangeschaft en zondag was de grote dag dat ik dan eindelijk overheerlijke wafels op tafel heb mogen leggen.

 

Een lieve volger op snap kwam met dit overheerlijke recept! Heb haar recept uitgeprobeerd en wil nooit meer anders. Het recept van de wafels staan nu dan ook online en kun je hier vinden. Lieve Miriam bedankt voor je heerlijke recept!

 

Verder vandaag dacht ik ik wil nog eens bissara spliterwten maken. Gisteren bedacht broodje gehakt bij te doen. In mijn hoofd zag ik komkommer, augurk, tomaat, ijsbergsla. Toen in de plus liep zag ik totaal wat anders voor mij. Een broodje gehakt met een lekker sausje. Zo gezegd zo gedaan. Alle ingrediënten uit de supermarkt gehaald en eenmaal in de keuken lekker bezig geweest.

 

Mijn Gehakt champignon room pistoletjes are Born. Ze zijn echt zonder te overdrijven heerlijk geworden. Ook jullie gun in dit recept wat hier te vinden is.

 

Ik hoop dat ook deze recepten jullie zullen bevallen.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *