New years eve..

Op nieuwjaarsdag heb ik mijn schoonfamilie op bezoek gehad. Iedereen in de familie weet dat het in mijn aard zit om mijn gasten lekker te verwennen. Zo duik ik het liefst de keuken in om lekkers voor iedereen te maken. Zo riep zijn broertje ‘Ik heb vandaag nog niet gegeten wetend dat ik hier voor 3 dagen eet’.
Na het eten riep hij nog een aantal keer, Ok ik kom 2 x in de week dus je ziet mij van het weekend weer wat staat er op het menu?

Wat heb ik hierom moeten lachen. Het is natuurlijk enorm leuk wanneer schoonfamilie en mijn eigen familie en vriendenkring het altijd leuk vinden om te komen eten. En wat heb ik complimentjes mogen ontvangen. Alles was tot in de puntjes perfect. Van de table setting tot de gerechten, toetje en lekkers bij de koffie en thee.

Mijn nichtje van 7 riep “heb je een restaurant??”

Haha! Als ik een restaurant zou runnen zou ik er aan onder gaan van de stress. Iedereen weet dat ik een perfectionist ben. Zelfs mijn lepels. vorken en messen moeten goed naast elkaar staan. Alles moet netje opgediend worden. Nog even en mijn gasten moeten op een bepaalde manier zitten wanneer ze eten Haha!

Mijn moeder wilde de cake ook niet aansnijden wetend dat ik het overneem.

 

In ieder geval de volgende gerechten staan nu op de blog.
Fruit swiss roll cake kun je hier vinden
Bami Sticky Chicken kun je hier vinden.
Griesmeel vla cake kun je hier vinden
Choco Coco Cake kun je hier vinden.

Verde hebben mijn gasten nog Vispastilla en Kip op het menu gehad. De bami sticky chicken heb ik een dag eerder gemaakt voor het avond eten.  De vispastilla staat online en de kipgerecht plaats ik zsm online.

 

Eerder heb ik ook Sfenj gemaakt ook dit recept staat nu online die kun je hier vinden.

 

     

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *