Sinaasappels overal

Afgelopen weekend kwam mijn schoonmoeder langs. Zoals gewoonlijk komt ze met een tas binnen vol met van alles en nog wat. Aangezien ik wist dat ze zou komen heb ik er voor gezorgd dat ik op tijd klaar zou zijn met het koken van het avondeten. Zo gezegd zo gedaan, ik op tijd klaar en schoonmoeder komt binnen met een lading sinaasappels. Voor schoonmoeder had ik ook een lekkere brownie vanille cheesecake gemaakt.

Vandaag moest ik nadenken wat ik met de sinaasappels moet doen.
Na lang gedacht te hebben heb ik besloten om blueberry orange pancakes te maken en een lekkere sinaasappel cake.

Wij hebben vanavond een lekkere gehakt quesadilla gegeten. Ook hier heb ik het recept er van uit getikt voor jullie

De Brownie Vanille cheesecake is hier te vinden.
De Blueberrie Orange Pancake is hier te vinden
De Gehakt Quesadilla is hier te vinden

Geniet er van.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *