Kerstpakket…

Elk jaar komt hij thuis met een kerstpakket waar je U tegen zegt. Elk jaar zit er dan ook gerookte zalm in. Het is elke keer zo veel dat wanneer ik alle familieleden van de zalm geef er alsnog te veel overblijft…
Ja dan moet je gaan verzinnen ja wat moet ik er verder mee. Vandaag heb ik een deel naar mijn werk meegenomen. Wetend dat ik voor iedereen moet koken. Overlegd op het werk dat ik een gerecht wil maken met gerookte zalm en dat was prima. Ik heb gekozen voor de pasta met gerookte zalm en broccoli. Zojuist kreeg ik op de app al wat complimentjes binnen dat ze het heerlijk vinden dus ik kan met een gerust hart het recept tikken.

Verder heb ik vanmiddag op het werk wentelteefjes met de kinderen gebakken. Ze waren er dol op.

Ook dit super makkelijke iedereen kan dit wel recept uit getikt.

 

Ik hoop dat jullie wederom wat hebben aan beide gerechten. Geniet er van.

Penne gerookte zalm & broccoli kun je hier vinden.
Wentelteefje kun je hier vinden.

Liefs,

Siham

 

2 antwoorden
 1. omaima
  omaima zegt:

  lieve siham ik wil jouw enorm bedanken voor al jouw inzet en prachtige recepten.

  ik ben benieuwd naar de wentelteefjes die ga ik binnen kort maken voor me kleine man💖
  ga zo door!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *