Griesmeel weekend

Mijn griesmeel weekend, afgelopen week heeft mijn lieveling een pak griesmeel gehaald. Deze heb ik afgelopen weekend gelijk gebruikt en op gemaakt. Mbsesses en Harsha. Dit zijn beide overheerlijke gerechten vanuit de Marokkaanse keuken.

 

Mbesses maakte mijn oma altijd toen ik klein was. Helaas is mijn oma niet meer onder ons Allah y rahma. Ze maakte dit veel voor ons en mijn oom. Mijn oom at dit enorm veel. Ook mijn moeder maakte dit ook veel. Afgelopen vrijdag heb ik mijn voet goed verzwikt, toch ben ik er mee verder gaan werken en heb ik afgelopen weekend enorm pijn aan gehad. Ik wilde iets meenemen naar mijn moeder omdat ik met mijn ouders afgesproken dat we zouden komen. Dit is makkelijk en snel klaar.

 

Zondag wilde meneer Harsha, dit heb ik ook gemaakt voor hem als ontbijt.

 

Natuurlijk wil ik ook deze gerechten met jullie delen. De recepten staan online zo heb ik ook een lekkere havermout smoothie online gezet.

Hier mijn Harsha recept.

Hier mijn mbsesses recept

Hier mijn havermout smoothie recept

 

Geniet van de recepten.

Liefs,

Siham 👩🏽‍🍳

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *