Night out…

Gisteren zijn we met alle collega’s samen gekomen. Heb veel werkplekken gehad maar waar ik nu werk zijn de meiden net zo lekker prettig gestoord als ik dat ben. Zo hebben we het gisterenavond weer enorm gezellig gehad. De  afspraak was dat we allemaal hapjes maken en dit meenemen zo hoeft onze collega niet voor 13 man te koken.
Ik heb mijn Tonijn maantjes en Gehakt broodjes gemaakt.

Op tijd uit bed was de planning, dit ging al niet. Zo ontzettend lui ben ik dus ook enorm laat uit bed gegaan. Als eerst mijn huis op orde gebracht hierna de keuken ingedoken voor de broodjes. Zoals met alle gerechten die ik maak heb ik deze keer ook extra gemaakt om eerst te proeven. Als ik ze niet lekker vindt gaan ze dus absoluut niet mee en moet ik met een plan B komen. Dat is dan de bakker bellen en vragen of hij hartige hapjes heeft. Zo ja leg er even 15 opzij.

Ik volle moed de keuken in, begonnen aan mijn broodjes! Eerste check

–> Fluffy Check

–> Smell good Check

–> Do they look cute Check

–> Picture worthy Check

–> Taste Good Check

Ok breathe again, douchen aankleden en gaan met die banaan. Eenmaal aangekomen bij mijn collega hebben we met zijn allen een top avond gehad en de broodjes zijn goed gegeten!! Altijd fijn! Dan zie je ook nog eens dat alle collegas rekening met mij hebben gehouden en halal hebben gekookt.

Bedankt meiden! I appreciate it!

Voor degene die de recepten willen de Tuna Moon Buns zijn hier te vinden en de Meatloaf Buns hier.

Geniet er van.

Liefs,

Siham

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *