Once you go homemade, you never go back!

Soms heb je van die dagen dat je denkt ik heb even geen zin in een boterham met kaas.
In mijn geval altijd kaas anders een crackers met Hummus Kerrie. Verslavend lekker gewoon.

Afgelopen maandag had ik voor mij zelf besloten ik wil wat anders, een gerecht die ik zowel als lunch en avondeten zou kunnen eten. Tonijn in overvloed in huis.. Ok niet in overvloed maar het lag er en ik wist niet wat ik er mee aanmoest. In ieder geval kijk je even verder in de keuken en ik zie chilli bonen staan. Eerste gerecht die ik weer voor me zag Chili con carne… LIKE seriously kom met wat anders.

Hierna heb ik de koelkast open getrokken en zag de mais en doperwtjes. Al snel kwam ik op het idee om wraps te maken. Dit idee kwam overigens van mijn collega Ellouisa Cooking.
Ze gaf aan once you go homemade you never go back. Met dat in mijn achterhoofd besloot ik deze te maken.
Zo zijn mijn tuna bean wraps geboren.

Lekker als lunch maar kan zeker ook onderdeel zijn van het avond eten!
We loved it! Het wraps recept kun je hier vinden. Voor de tuna beans wrap recept kun je deze link openen.

 

Geniet er van.

Liefs,
Siham

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *