Baghrir discussies

Wanneer ik baghrir maak oftewel duizend gaten pannenkoeken heb ik wel een discussie met mijn man. Ik vindt het heerlijk om er lekker een plakje kaas op te doen. Ik stop hem net niet in de oven om de kaas extra te laten smelten. Hij vind dat zo vreemd en maakt er dan ook elke keer weer een issue over. Heb hem dan ook duidelijk gemaakt ik vind het op deze manier lekker en zo ga ik hem dan ook eten ook. Van elke hap genietend en om er een schepje er boven op te doen heb ik een 2e genomen met ja hoor lekker plakje kaas!

Hij neemt zoals gewoonlijk honing, aangezien ik dat niet meer in huis had is hij overgegaan naar abrikozen jam. Ook lekker hoor… Maar ik wil gewoon mijn lekkere smeltende kaas op mijn baghrir!

Wie doet dit ook?

Ik ben erg benieuwd naar wie dit allemaal doet zo voel ik mij niet zo alleen en hoeft hij niet te denken dat ik de enige gek ben op de wereld.

 

Uiteraard deel ik ook hierbij mijn baghrir recept. Deze kan je hier vinden.

Bon Appetit!

 

Liefs,

Siham

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *