Red velvet Pancakes

2.5 jaar geleden begon ik aan een nieuwe baan. Een nieuw avontuur binnen het werken met mijn doelgroep. Tijdens mijn eerste week leerde ik mijn toenmalige collega nu inmiddels vriendin kennen. Een nuchtere dame die voor mij gelijk al super gezellig over kwam. In de 2,5 jaar tijd dat we elkaar kennen hebben we inmiddels super veel meegemaakt. 1 ding wat we veel deden wanneer we elkaar zagen tijdens het werk was pannenkoeken bakken.

Ashley is vaker bij mij over de vloer geweest en weet dat ik zowat de hele bakkerij op tafel moet leggen. Dit keer besloot ik om pancakes voor haar te bakken. Ze kwam immers rechtstreeks vanuit werk voor een late lunch. Zo gezegd zo gedaan. Nadat mijn huis was gepoetst ben ik de keuken ingedoken om mijn pancakes te maken.

Toen Ashley binnen kwam gaf ze vrijwel meteen aan ben weer op  mijn voeding aan het letten…Mijn antwoord was dan ook nou vriendin vandaag niet!! Ze heeft goed geluisterd want de pancakes gingen er goed in. Ook meneer vond ze helemaal geweldig. De combinatie met creme fraiche was helemaal perfect.

De pancakes zijn dus van herhaling vatbaar!!

Willen jullie dit ook maken? Dat kan, het recept is hier te vinden.

 

Liefs,

Siham

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *