Homemade tortilla wraps, once you go homemade you never go back!
Dat is alle wat ik over deze heerlijke wrap ga zeggen!

 

Beschrijving

Wat heb je nodig

250 Gram bloem

1,5 Theelepel bakpoeder

1 Theelepel zout

1 Eetlepel zonnebloemolie

180 ML melk

Beredingswijze

Neem een kom en doe hier de bloem in, voeg de bakpoeder en zout ook toe. Meng het geheel samen.
Voeg hierna de olie toe en de melk, begin met het kneden van het deeg. Je kunt dit deeg het beste in de keukenmachine kneden. Doe je dit met de hand kneed dan heel goed door tot je een mooi geheel hebt. Kneed je met de deegmachine laat het dan 5 min kneden op de hoogste stand.

Zodra de 5 minuten voorbij zijn laat je het deeg voor 30 min rusten. Doe een doek over je deeg en laat het staan. Na 30 min haal je 5 balletjes uit het deeg. Laat het wederom voor 20 min rusten. Hierna rol je 1 bolletje goed plat uit. Zet een koekenpan op het vuur en bak de wrap aan elke kant 30 seconden mooi gaar. Er kunnen bellen ontstaan tijdens het bakken of de wrap zwelt op.

Bewaar de wraps luchtdicht, de wraps zijn de volgende dag nog steed lekker! Ook kun je ze invriezen al je een hele partij wraps maakt.

 

Voor de wraps kun je zelf beslissen hoe je deze vult.

 

Geniet er van