2 in 1 ik heb de smaak te pakken. Een frisse cake met een zoete cheesecake als vulling. De cake is goed in de smaak gevallen bij ons thuis. 

#Raspberry #Cheesecake #Dessert #Nordicware #Sihamlkc 

Beschrijving

Wat heb je nodig 

1 pak Koopmans cakemeel 

3 eieren 

150 gram ongezouten roomboter 

50 ML melk 

250 Gram frambozen

Meel 

3 monchou 

125 Gram zure room

30 Gram suiker 

1 ei

1 theelepel frambozen jam

Bereidingswijze 

Bereid de cake voor zoals op de verpakking beschreven staat. Als de cake klaar staat neem een klein schaaltje en voeg hier de meel aan toe. Was 125 gram frambozen droog ze met een keukenpapiertje. Rol de frambozen door de meel. Dit doe je zodat de frambozen niet naar de bodem zakken tijdens het bakken. 

Neem een schaal doe hier de monchou, suiker, ei, zure room en jam in. Mix alles samen. Voeg hierna 125 gram gewassen frambozen toe en meng het door met een spatel. 

Neem nu je bakvorm en smeer deze in met roomboter. Bestuif hem dan met de meel. 

Giet nu de helft van de cakebslag in je bakvorm. Giet hierna de cheesecake beslag erboven. Eindig wederom met cakebeslag.

De cake kan nu gedurende 90 min op 180 graden in de oven. 

Let op de oven moet wel voorverwarmd zijn. 

Laat de cake goed afkoelen voordat je hem uit de bakblik haalt. 

Geniet van deze overheerlijke frisse cake. 

Liefs,

Siham