Groenten, aardappelen en vis gewoon in 1 schotel… ook dat kan, dit lekkere gerecht is snel en lekker te maken. 

Lees hieronder hoe het moet! 

#Fish #Potatoes #Dish #Healthy #Veggies #Sihamlkc

Beschrijving 

Wat heb je nodig 

400 gram aardappelschijfjes 

250 ML kookroom 

1 groenteboulion 

200 gram cherry tomaatjes 

3 wortelen

2 uien 

2 teentjes knoflook

Paneermeel 

Geraspte kaas

2 taliapa filet of andere vis naar keuze 

Bereidingswijze

Schil de uien was deze en snijd de uien in reepjes. Schil ook de wortelen en snijd ze in smalle plakjes. Neem een ruime wokpan en voeg er een scheut olijfolie aan toe. Zet de pan op een laag vuurtje en voeg er de uien en wortelen aan toe. Rasp de knoflook en voeg het toe aan de pan. Bak  de groenten gedurende minuut of 8. Halveer de cherrytomaatjes en voeg het toe aan de wortelen. Bak het gedurende 5 min verder.

Kook de aardappelschijfjes een minuut of 8. Lek deze uit en neem een ovenschaal. Voeg hier een laagje aardappelen aan toe. Doe hierboven de gebakken groenten en vis.  Eindig met een laagje aardappelen. 

Neem een schaaltje doe hier de kookroom in, de groente boullion en een handjevol geraspte kaas. Meng dit samen met een garde en giet het over de ovenschotel heen. 

Bestrooi de ovenschotel hierna met paneermeel en eindig met geraspte kaas. De ovenschotel kan nu gedurende 45 a 50 min in de oven op 160 graden. 

De groenten garen verder en zo ook de vis. 

Nadat alles gaar is kun je genieten van het gerecht.

Liefs,

Siham