Dit is recept is lekker en snel te maken. Je hebt niet veel nodig voor dit heerlijke broodje.

Beschrijving

 

Wat heb je nodig

1 Rode paprika

1 Gele paprika

1 Ui

200 Gram gesneden champignons

250 Gram tuinkruiden roomkaas

1 Theelepel ras el hanout van Jonnie Boer

250 Gram gehakt

1 Zakje Mexicaanse gehakt kruiden Silvo

Ongebakken pistoletjes

Geraspte Kaas

 

Bereidingswijze

Bak de pistoletjes vooraf af.

Kruid je gehakt met het volledige zakje. Maak balletjes van je gehakt en druk ze wat plat. Leg het gehakt aan de kant dit zodat het vlees de kruiden kan innemen. Schil de ui, was deze en snijd hem in reepjes. Ontpit de paprikas, was deze en snijd ze in bloekjes. Was de champignons. Neem nu een koekenpan en doe hier een scheut olijfolie in. Zet de koekenpan op het vuur. Doe als eerst het ui en beide paprikas in de koekenpan. Bak het geheel 5 minuten en voeg hierna de champignons toe. Bak het geheel samen gaar. Doe deksel wel op de pan zodat het vocht vasthoud. Na de groenten gebakken te hebben voeg je de ras el hanout toe en meng je het samen. Hierna kan de roomkaas erbij. Als alles gaar zet je het vuur uit.

 

Doe het gehakt in een voorverwarmde oven op 180 Graden en laat ze rustig gaar worden. Als het gehakt gaar is. Kun je beginnen met het vullen van de pistoletjes. Begin met een laagje groenten en roomsaus en doe het gehakt er boven op. Bestrooi er wat geraspte kaas overheen en doe de broodjes nog eens terug in de oven gedurende 10 min. Dit zorgt ervoor dat de kaas even kan smelten.

 

Geniet er van.