Aardbeien toetje

Mijn zusje gaf aan dat ze kwam eten, aangezien ze steeds niet kon afgelopen jaren vanwege werk tijdens de Ramadan heeft ze heel wat gemist.

Een week geleden besloot ze dan eindelijk langs te komen. Omdat ze er niet bij is geweest de andere keren heb ik voor haar de tafel leuk gedekt, en ook een toetje gemaakt voor na iftar.

De toetjes zijn super snel en makkelijk om te maken. Hieronder kun je de bereidingswijze lezen.

 

Beschrijving

 

Wat heb je nodig

 

250 Gram mascarpone

250 Gram ongeklopte slagroom

Aardbeien

1 Zakje klopfix

Lange vingers

1 Kop espresso koffie

60 Gram suiker

Ferrero rocher optioneel

 

Bereidingswijze

 

Maak een bakje espresso koffie en zet deze aan de kant. Klop de mascarpone met de suiker, in een andere kom klop je de slagroom met de klopfix stijf.
Voeg de slagroom aan de mascarpone toe met een spatel. Meng dit rustig door elkaar.

Zodra je espresso is afgekoeld, breek je een aantal lange vinger koekjes en smeer je deze in met de koffie. Doe de koekjes in een dessert glas en voeg hier wat mascarpone aan toe. Was en snijd de aardbeien in blokjes, voeg hier een laagje aardbeien aan toe en een paar koekjes, wederom een laagje mascarpone en eindig met de aardbeien als decoratie kan je er een ferrero en een aardbei op doen.

Laat de toetjes 2 uur opstijven in de koelkast.
Hierna kun je lekker van de toetjes genieten.

Geniet er van

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *